L’espai feminista de Sants va convocar per dijous 25 una concentració contra la violència masclista. Ho va fer al mural que es va pintar en la passada vaga general feminista del 8 de març, que volen convertir en el lloc de trobada per combatre aquesta violència.

Concentració de l’espai feminista amb el mural de fons

A la concentració es va llegir un manifest on es feia èmfasi en la unió de les dones per acabar amb els rols de submissió, els silencis i les violències que pateixen. Va servir per recordar a les 25 dones assassinades a l’estat espanyol des de principi d’any, d’aquestes 10 als PPCC, 2 a Catalunya.

Es va recordar i visibilitzar les víctimes, amb cartells que es van enganxar al respirador on està dibuixat el mural. Però les víctimes recordades no van ser tan sols les mortes, sinó que també es van tenir paraules per totes aquelles que pateixen de la violència patriarcal. Es va acabar la concentració amb un minut de soroll de cassoles, xiulets, crits i el llançament d’un petard.

Aquesta concentració vol ser la continuació de la denuncia i la lluita contra la violència masclista que l’espai feminista de Sants va iniciar pel 8M. El mural pintat per les feministes santsenques vol ser l’espai de trobada per aquesta continuïtat.

Similar Posts