Ja està disponible la Burxa 231 de febrer de 2020. En aquest enllaç la trobareu online.

https://issuu.com/laburxa/docs/laburxa231

Podreu trobar un recull de les víctòries aconseguides pel Grup d’Habitatge de Sants. Un article sobre l’urbanització final de Can Batlló amb el pla definitiu del parc que s’hi construirà. A col·lectius ens lluita donem veu a Feministes Zona Franca; Sants, Hostafrancs, La Bordeta Acullen i la Plataforma contra la Llei Aragonés.

A l’A fons parlem de precarietat i del sorgiment del Grup Laborla de Sants, que neix per fer-hi front. A la pàgina violeta l’Espai Feminista de Sants parla sobre com s’encara el 8M d’aquests any. Finalment trobareu les altres seccions habituals, La Xinxa, Hemeroteca, Ressenyes i la entrevista, realitzada al col·lectiu de resistència digital, Criptica.

Bona lectura!

Portada Burxa 231
Similar Posts