AV Badal, Brasil i La Bordeta

Breu comunicat sobre la roda de premsa d’aquest matí del Regidor de Sants-Montjuïc

En relació al comunicat oficial fet avui pel Regidor del Districte de Sants-Montjuïc, el Sr. Jordi Martí i Galbis, volem manifestar:
  •  El nostre total desconeixement previ de la roda de premsa i dels acords en ella esmentats sobre la construcció del nou CAP de Carreras i Candi. En aquest sentit, volem remarcar que cap membre de l’Alcaldia, així com de l’ICS, ens ha informat sobre els acords presos, després d’haver format part de les meses de negociació durant molts mesos. Així mateix, volem expressar el nostre profund malestar envers la Regidoria i Ajuntament pel curs que ha pres els esdeveniments. Queda valorar si les nostres relacions se’n veuran ressentides. 
  • Així mateix, volem manifestar la nostra desaprovació sobre la ubicació definitiva del CAP, més tenint en compte que s’havia fet èmfasi en què Juan de Sada no era una solució òptima per a les necessitats dels usuaris, especialment els de major edat, del barri. Així, ja es va fer constar en diverses reunions anteriors
  • La incertesa creada arran de la irrupció d’una tercera entitat, el Consorci de la Zona Franca, i el joc a tres bandes que se n’ha derivat. 
Envers a aquesta nova situació i, amb la informació que tenim sobre la gestió que s’ha fet dels terrenys de Juan de Sada i del CAP de Carreras Candi, durant el transcurs d’aquesta setmana, ens reunirrem amb els veïns, arquitectes i els nostres advocats, per valorar les accions que emprendrem d’aquí endavant.  Per això, ens reservem un comunicat sobre el contingut polític i social de l’acord, que farem públic així tan aviat com sigui possible. 
Pots llegir la notícia a la seva font original .

Pots llegir la notícia a la seva font original.