Regirem el cub de Rubik

Discutim, debatem, pensem i repensem

Algunes persones del barri de Sants estem amb ganes de poder reflexionar, més enllà del que ens permet el ritme accelerat de treball, militància i relacions personals. Un procés que ens permeti parlar del fons de les temàtiques que treballem o que discutim a les barres dels bars. Poder discutir d’allò que ens afecta a la nostra vida, d’estratègies polítiques col·lectives a curt, mitjà o llarg termini, o encetar punts de debat que no permet el viure en la constant actualitat.

Amb la intenció de desgranar i discutir temes i preguntes que sovint ens fem i ja compartim; què significa posar les vides en comú, com ens relacionem amb els diferents agents revolucionaris del nostre entorn més proper, com sostenim col·lectivament (o no) les necessitats econòmiques que tenim, quin paper juguem els moviments socials de base en relació als nous escenaris institucionals, com portem a la pràctica el suport mutu i l’autogestió vivint en contradicció constant.

Amb aquestes idees sorgeix Regirem el cub de Rubik. Un espai de debat dins la Burxa, amb la voluntat de fomentar la participació i la profunditat de debats col·lectius. Per realitzar aquesta secció ens volem trobar tots els primers dissabtes de cada mes a les 18h a Can Vies per debatre d’un tema concret, del qual sortiria els textos que apareixeran a la Burxa. Tot i aquest plantejament estem obertes a noves metodologies d’aquelles que vulguin participar. Pretén esser un espai de trobada informal al qual poder participar de forma distesa. En cada trobada es decidirà el següent tema a debatre en la següent trobada. Aquest primer article vol ser un primer punt de partida per anar explorant diferents camps de debat.
Comparteix!