Hacklab

Naps, cols i software lliure

Cada vegada són més les persones que fan servir xarxes socials o obren un blog o, simplement, descarreguen aplicacions o fan clics indiscriminats sense saber ni entendre els perills que pot suposar fer un sol clic allà on no toca.

Els que mengem carxofes de El Prat i inspeccionem l’etiqueta de la roba per tal d’evitar adquirir productes manufacturats per criatures explotades, també hauríem de vetllar per la nostra salut digital i la de totes les personetes que ens envolten: protegir-se és protegir. Fem un acte d’introspecció tecnològica i vetllem també per les llicències del programari! Pensem que els desenvolupadors de software lliure són pagesos digitals que cultiven programari de proximitat.
Siguem responsables: consumim software lliure!
Comparteix!