AV Badal, Brasil i La Bordeta

Inauguració de los obres del CAP de Roger – Consell de barri

El dimarts passat s’inauguraven les obres de construcció del nou CAP al carrer Roger, a l’antic terreny dels militars.

Tot i que celebrem l’inici del nou CAP un grup de veïns i veïnes vam assistir a l’acte per expressar la nostra completa disconformitat amb el projecte urbanístic de Juan de Sada, que no volem una rambla per satisfer l’especulació, sinó una zona verda com cal i que necessita tot el barri de Sants-Badal, i que l’ajuntament s’avingui a escoltar els veïns i deixi d’afavorir els constructors privats.Consell de Barri

Una hora més tard, se celebrava el Consell de barri de Sants-Badal. Aquí també diversos veïns i veïnes vam insistir en que el projecte de Juan de Sada va en contra del veïnat, en que aquest sector del barri està abandonat, en que es replantegin quina mena de política és la de permetre  edificar sobre el carrer en benefici dels constructors privats, i com cal una veritable zona verda de qualitat que faci justícia al nostre barri.

Amb aquesta jornada les nostres reivindicacions van arribar amb força a l’actual equip del districte, ara cal que l’Ajuntament escolti el veïnat i es replantegi el projecte urbanístic.


Pots llegir la notícia a la seva font original .

Pots llegir la notícia a la seva font original.