AV Badal, Brasil i La Bordeta

Reunió amb Regidora del districte i Consell de Barri

Ahir ens vam reunir la Comissió d’Afectats per la MPGM de Juan de Sada al local de l’Associació de Veïns de Badal, Brasil Bordeta on vam repassar la situació del barri, les gestions que hem fet darrerament i quines coses tenim a fer.
Sobre les gestions i informacions sobre el barri:
          18 de juliol.  Reunió amb la Regidora del districte, sra Laura Pérez.
o   Per l’Ajuntament van assistir la Regidora Laura Pérez, els consellers Xavier Farré i Joan Sanromà i el gerent del districte Francesc Jiménez. Per la Comissió d’afectats vam estar set veïns i veïnes, l’arquitecte de l’Associació de Veïns de Badal(AV), i el president i el secretari de l’AV. Davant de les nostres reivindicacions es van afermar en que la MPGM de Juan de SAda és correcte i que no veuen motius per tirar-la enrere atenent les nostres reivindicacions. A partir d’aquí la reunió va ser bastant dura, la regidora va dir que estava del nostre costat però que ara per ara no tenia arguments per demanar un canvi en el projecte. La conclusió va ser que nostres presentaríem els nostres arguments de manera tècnica i fonamentada i sobre aquests tornaríem a discutir.
          16 d’octubre. Consell de barri. Entre el diversos punts es va informar que:
o   El 6 de novembre l’ajuntament enrasarà els locals de Juan de Sada que estan en runes tot retirant, seguint tots els protocols establerts per la Generalitat, les uralites sense cuidar que repetidament hem denunciat. Vam demanar que tinguin en compte que una de les entrades al refugi antiaeri estan tocant aquestes construccions  per no malmetre-la, i van assegurar que ho tenen present.
o   Des de la regidoria es va fer una proposta de fer la Festa Major del barri Sants-Badal i diverses veïnes van assenyalar la manca de zones verdes i d’espais de sociabilitat al nostre barri on celebrar-la, ja que l’únic que hi ha és la Plaça de l’Olivereta.
o   Vam preguntar sobre la situació del Projecte de reparcel·lació del Pau A, la part de Juan de Sada entre Violant d’Hongria i Miquel Àngel, al qual vam fer al·legacions el mes de març passat. La resposta va ser que està a l’espera de que s’aprovi el Projecte d’Urbanització corresponent per saber les càrregues que cal repartir en la reparcel·lació. La situació del projecte d’urbanització és que estan recollint els informes de les diverses àrees municipals (clavegueram, vialitat, enllumenat,…) per poder aprovar-lo inicialment, després d’això estarà en exposició pública que serà quan qualsevol persona o entitat podrà formular al·legacions, per després aprovar-lo definitivament.

o   Renovació Violant d’Hongria entre Portbou i Rambla Brasil. Van dir que no estava prevista durant aquest mandat, que a l’inici de cada mandat es fa un PAM participatiu on s’exposen les prioritats i que aquesta vegada no va sortir res, que si de cas es pot plantejar al PAM que es faci després de les properes eleccions municipals. Vam assenyalar que la consellera Àngels Boix, al desembre de l’any passat, ens va dir que en les obres previstes dins del mandat, a proposta d’ella, s’havia inclòs la reforma de Violant d’Hongria, les voreres,… però la consellera va dir que l’havíem entès malament.
Pots llegir la notícia a la seva font original .

Pots llegir la notícia a la seva font original.