Editorial

Construïm relat

Unides per una altra forma de fer periodisme i d’entendre i organitzar la vida –també la de la Burxa-, continuem assumint el compromís d’escriure la nostra història des d’aquelles veus a qui no s’ha tingut en compte al discurs hegemònic de la història. Convidem a reviure la memòria dels qui ja ho van fer, inaugurant una secció al racó històric on recuperem articles de Burxes passades.
Revisant els calaixos de la història s’hi llegeix el relat de la Burxa que s’ha anat construint des de l’escletxa, contra aquest pensament neoliberal i patriarcal que s’imposa com a pensament únic, recollint aquelles vides plenes d’esperança aferrades a lluites per a donar veu a qui no s’escolta perquè s’atreveixen a desobeir, dibuixant juntes alternatives a un discurs inamovible.
Continuarem trencant el silenci i mirant de posar el nostre granet per avançar en aquesta construcció d’un nou imaginari col·lectiu on la consciència crítica cap al model heteropatriarcal continuï omplint les pàgines de la Burxa, on el centre la vida se situï al centre dels nostres barris, convertint en protagonistes les persones que quotidianament treballen per fer-ho possible.

Comparteix!