Editorial

Un nou curs que comença

Un cop passada la ressaca de les vacances, la festa major de Sants i la de La Bordeta, comença el nou curs escolar. Octubre dóna pas a la rutina. Amb les festes d’Hostafrancs com a comiat de l’estiu, i havent passat un setembre de readaptació, moltes ens plantegem nous reptes, nous objectius, com si de propòsits d’any nou es tractés.

Les membres de La Burxa no som menys. Volem seguir explicant l’actualitat del barri, què passa i què no. Volem seguir donant veu a veïnes i veïns, compartint les vides de qui ha marxat i enyora el barri o de qui hi porta tota la vida; donant força als col·lectius i tractant, més o menys a fons, els temes que més ens afecten. Tanmateix, també estem obertes al canvi, buscant la millora o, simplement, intentant sortir de la petita zona de confort on ens trobem. Aquest nou any ens plantegem la creació de noves seccions, i també l’ampliació d’altres: la columna violeta creix, evoluciona, per a convertir-se en tota una senyora pàgina lila.

Aprofitem l’editorial d’aquest mes per a donar les gràcies a totes les que ens llegiu, als anunciants que feu que la burxa sigui possible mes a mes, als col·lectius que confieu en La Burxa per a tenir més veu i a aquelles que, sigui de forma regular o puntual, col·laboreu amb el diari. També volem fer una crida a la participació. Escriptores, redactores, maquetadores, dissenyadores, fotògrafes, il·lustradores… el vostre talent i les vostres ganes són benvingudes i necessàries. Ja sigui escrivint articles, suggerint temàtiques, debatent l'”A Fons” o repartint la burxa a principi de mes, qualsevol ajuda és benvinguda. Noves idees, nous enfocaments, noves cares amb qui riure i discutir a les assemblees, us volem conèixer!

Ens seguirem reunint a Can Vies cada setmana per a l’assemblea. Us convidem a venir, cada dilluns a les 8 del vespre, a dir la vostra. Començarem la setmana amb bona lletra, us hi sumeu?

Comparteix!