Barri creatiu

Llibre “Monstruos bizarros”

Monstruos bizarros és un recull de relats particular. S’encabeix dins el bizarro d’una manera especial, qüestionant i alhora afirmant el gènere. En el volum trobem cinc relats signats per Leza Cantoral, Mandy de Sandra, Michael Kazepis, Christoph Paul i Tiffany Scandal. Si ja coneixeu el bizarro, gaudireu de la literatura de grans figures del gènere. I si us hi apropeu per primera vegada, descobrireu un gènere lliure, que no respecta res i que fa servir totes les eines al seu abast (humor, terror, erotisme…) per crear un univers inversemblant però creïble alhora.

En aquest volum, editat per Orciny Press, trobem títols tan explícits com El vampiro onanista, però també d’altres més misteriosos com Tiempo a la sombra de aquello demasiado grande para ser visto. Els protagonistes dels relats van des del mateix vampir onanista del primer relat a un home que carrega amb la creu de dir-se Salvador Dalí, passant per un noi homosexual amb predilecció pels ossos, que a partir d’una trobada sexual a un bar, descobreix qui hi ha – de veritat –darrere d’Amazon i les grans empreses editorials.

No podem ser gaire explícites amb el contingut dels relats per no fer spoilers, però us recomanem fervorosament aquest recull de contes amb dosis de surrealisme, pornografia, terror i humor. Mai tornareu a mirar els rèptils de la mateixa manera, paraula de llibreteres.

Monstruos bizarros, Diversos autors. Traduït de l’anglès al castellà per Hugo Camacho i Francisco Jota-Pérez. Orciny Press 2018 (Col·lecció Midian)

Comparteix!