Actualitat

Repensant-nos

Des de l’assemblea de La Burxa, diari de comunicació popular dels barris de Sants, us informem a les lectores, seguidores, col·laboradores, anunciants i veïnes que aquest mes de febrer no publicarem el número mensual habitual.
La raó d’això no és parar, ans al contrari, és aprofitar per agafar impuls. Dedicarem aquest temps a fer un replantejament del projecte, valoració de la feina feta i reflexió. Aquesta decisió sorgeix de la necessitat de generar un debat intern i també amb el actors dels barri de quines són les principals necessitats comunicatives de les veïnes, moviments i col·lectius. Aquest procés també sorgeix de la necessitat de trobar espais de cura i rearmar les motivacions i objectius d’aquest projecte.
La Burxa és una escletxa popular i combativa en l’àmbit de la comunicació local amb més de vint anys d’història. És possible gràcies a l’equip de redacció que forma l’assemblea i també a les col·laboradores, anunciants i lectores. Pensem en la comunicació local com una necessitat per trencar amb el poder de les grans corporacions i reforçar la comunitat com a subjecte transformador. La comunicació popular no només es genera publicant i imprimint, sinó també essent resultat de la reflexió col·lectiva. Aquest procés necessita d’un temps i unes energies que ara aprofitarem a dedicar-les.
Així, us emplacem a participar d’aquest procés als diferents col·lectius i a qualsevol persona que aposti per un projecte com aquest de comunicació popular de barri.

Atentament, 
Assemblea de La Burxa

laburxa@gmail.com

Articles relacionats
Actualitat

L’Elèctrica Dharma celebra els seus 50 anys de la mà de La Ciutat Invisible

Actualitat

A Sants, avancem en la lluita de classes

Actualitat

Gentrifi... què?

Actualitat

La prepotència policial posa al Casal al seu punt de mira