Sants-Montjuïc per la Independència

Ja n’hi ha prou! Unitat!

Des de Sants-Montjuïc per la Independència, com a assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, sempre hem defensat que la Unitat estratègica entre els partits independentistes, les institucions i les entitats de la societat civil és imprescindible per completar el camí cap a la independència. Quan aquesta unitat s’ha dut a terme, és quan més hem avançat: ho hem vist a la consulta del 9N, les eleccions del setembre de 2015 i el referèndum de l’1-O.

Aquests mateixos moments són els que més han fet posar els pèls de punta al règim espanyol, que ens ha llançat el poder judicial com una arma esperant que els faci la feina que la seva democràcia de fireta no pot fer. El 155 no va ser sinó una resposta irada davant de la nostra determinació. Pretenia dividir-nos per fer-nos descarrilar. I ens neguem a acceptar que se n’hagin sortit.

Des de l’onada repressiva de finals del 2017 la reacció dels partits independentistes ha estat lamentable: Baralles, retrets, competicions i reculades en el camí recorregut. I tractar els nostres vots com una joguina per fer i desfer al seu gust. Recollir les engrunes d’una autonomia que, a més a més, està retallada. Suplicar diàleg a un règim que es riu de tot i de tothom, fins i tot de l’ONU. Nosaltres hem mantingut les mobilitzacions noviolentes i hem omplert els entorns de les presons per defensar la dignitat dels nostres representants legítims. I hem recordat als partits el seu deure de complir els compromisos. La resposta dels partits ha estat el silenci cap a nosaltres i les baralles entre ells.

Vam votar dignitat, no cadira. JA N’HI HA PROU! EXIGIM UNITAT!

Ja n'hi ha prou! Exigim Unitat - Assemblea Nacional Catalana

Aquest dilluns a les 12 del migdia hem fet concentracions espontànies davant de les seus d’Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit Demòcrata a Barcelona. Les volem mantenir per reclamar-los que tracin una estratègia unitària per tirar endavant del mandat de l’1-O: 

CADA DIA, a les 12:00h davant de les seves seus: 

  • C/ Calàbria, 166 (ERC)
  • C/ Calàbria, 169 (PDeCAT)

Que decideixin ells com es fa aquesta unitat; però que sigui immediatament i amb la vista posada a desencallar l’aplicació de la Declaració d’Independència del 27 d’Octubre. Serem al seu costat, com sempre hem fet.

Pots llegir la notícia a la seva font original .
Comparteix!