Sants-Montjuïc per la Independència

Et recordarem

Escrit adreçat a la seva filla:

Estimada Cristina,
Just quan érem en una concentració ens ha arribat la notícia de la mort de la teva mare. Rep el nostre més sentit condol i el volem fer extensiu a tota la família. El llegat que ens deixa, com a escriptora, com a activista cultural, com a feminista, com a patriota i com a persona és inesborrable. La recordem, especialment, en una de les xerrades que vàrem organitzar amb ella i la Patrícia Gabancho. Les dues amb una empenta i vitalitat realment extraordinàries.Tots avui ens sentim, també, una mica orfes. Hem perdut una de les nostres referències bàsiques, un dels nostres puntals. I tenim clar que, cadascú des del seu lloc, haurem d’emmirallar-nos en la seva feina creativa, la seva lluita insubornable, la seva tendresa propera per continuar el camí vers el cim que, com a País perseguim i que ara haurem de fer sense la seva companyia, però, de ben segur, sentint la seva presència i el seu mestratge.Descansi en pau.·

____
PS: Imatge publicada a nosaltresllegim.cat

 

Pots llegir la notícia a la seva font original .