Can Vies

#VagaDeLloguers

@vagalloguerssants  grup de telegram per a organitzar el comitè de vaga de Sants.

Arran de la crisi del 🦠covid-19 🔹 Milions de persones han estat afectades per acomiadaments o per pèrdua de la seva font d’ingressos.

❌ Moltes persones i famílies no podran pagar el lloguer❌ o hauran d’invertir estalvis o endeutar-se amb bancs. No ens poden fer triar entre menjar o pagar el lloguer.

➡ Per això desenes de sindicats, grups i organitzacions que conformen el moviment per l’habitatge a nivell català i estatal cridem a la VAGA DE LLOGUERS per a donar resposta col·lectiva a aquesta situació i demanar la suspensió del lloguers entre altres mesures.

Des del GAHS (Grup d’habitatge de Sants) convidem a TOTES LES VEÏNES AFECTADES I a TOTES LES SOLIDARIES del barri que se sumin al grup de telegram per a començar fer front col·lectivament a aquesta problematica tan greu.
✊✊ 👭👪👫👬👭👬👭👪👫👪✊✊ 👉 Davant les polítiques de retallades, acomiadaments, ERTO’s, especulació amb l’habitatge… Ho tenim clar: Suport Mutu i Solidaritat.

LES VEÏNES ORGANITZADES GUANYEM!✊👊

▶ Uneix-te al xat: @vagalloguerssants  

▶ Per rebre informacions:
🔹 Canal Sants @gruphabitatgesants
🔹 Canal Estatal @suspensionalquileres  

A causa de la crisis del 🦠covid-19 🔹 Millones de personas han sido afectadas por despidos o por pérdida de su fuente de ingresos.

❌ Muchas personas y familias no podrán pagar el alquiler ❌ o tendrán que invertir ahorros o endeufarse con bancos. No nos pueden hacer escoger entre comer o pagar el alquiler. Si no cobramos, no pagamos!

➡ Por eso decenas de sindicatos, grupos y organizaciones que conforman el movimiento por la vivienda llamamos a la HUELGA DE ALQUILERES para dar respuesta colectiva a esta situación y pedir la suspensión del alquileres entre otras medidas.

Desde el GHAS (Grupo de vivienda de Sants) invitamos a todas las vecinas afectadas y a todas las solidarias del barrio a que se sumen al grupo de telegram para comenzar hacer frente colectivamente a este problema tan grave.

👉 Ante las políticas de recortes, despidos, ERTO’s, especulación con la vivienda… Lo tenemos claro: Apoyo Mutuo y Solidaridad.

LAS VECINAS ORGANIZADAS GANAMOS!✊👊

▶ Únete al chat:  @vagalloguerssants  

▶ Para recibir información:
🔹 Canal Sants @gruphabitatgesants
🔹 Canal Estatal @suspensionalquileres  

Comparteix!