Assemblea de Barri

Festa Major Alternativa de Sants 2020

Accés a l’espai: https://reserva2020.fmasants.cat

Benvolgudes veïnes

Un any més, arriba la Festa Major de Sants. Dies de retrobades, d’estar al carrer, de ballar i de gaudir amb aquelles que ens estimem el barri i el fem créixer cada dia.

Aquest any però, les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19, han fet que els nostres carrers no puguin lluir com ens agradaria, i s’hagin suspès moltes activitats.

Des de la Festa Major Alternativa de Sants, entenem la decisió d’altres col·lectius i carrers de suspendre les activitats, però nosaltres hem decidit seguir endavant amb l’organització, tot tenint en compte les mesures de seguretat lògiques, i en un format més reduït.

També, degut a la pandèmia, hem volgut posar en relleu la feina feta per les veïnes durant el confinament i a posteriori: El suport mutu i la solidaritat han de seguir impregnant les nostres vides, un cop superem l’emergència sanitària. Les institucions han demostrat no només una ineficàcia alarmant en la gestió sanitària, si no que han deixat enrere milers i milers de persones en situacions molt vulnerables. I és aquí on el suport mutu pren més força: Donant suport a les persones acomiadades de les seves feines, a les dones que han patit i pateixen violència masclista i han hagut d’estar confinades amb els seus agressors, a les que el sistema ha deixat fora dels seus habitatges, a aquelles que necessiten un espai de cures, i en general a totes aquelles veïnes que ho necessitin.

De de la FMAS, fa 26 anys que apostem per un model autogestionat, crític i popular, però sobretot apostem per la cultura de carrer, i aquesta no la deixarem perdre.

A tots els carrers hi haurà gel desinfectant, entrades i sortides diferenciades, taules separades per grups de màxim 10 persones, i a moltes de les activitats caldrà reserva prèvia. Els aforaments estaran controlats, i per això demanem a les veïnes que vulguin participar, paciència i enteniment davant de la situació excepcional.

Per últim, si voleu participar de l’organització, només cal que us adreceu a qualsevol dels espais organitzadors. Estarem encantades de rebre qualsevol aportació.

Per una Festa Major popular, combativa i segura!

Visca la Festa Major de Sants!
Visca la Festa Major Alternativa!

Pots llegir la notícia a la seva font original .