Sants-Montjuïc per la Independència

La unilateralitat i el relat internacional

El debat “La unilateralitat i el relat internacional” es va celebrar l’1 de desembre al teatre de Sant Medir de Sants. Va tenir una bona assistència i es va poder segui a través del canal de YouTube de la nostra territorial.

A la sala vam comptar amb Albano-Dante Fachín, membre d’Octuvre.cat i, en connexió des d’Hamburg, amb Bàrbara Roviró, membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. Els dos van debatre sobre la independència i la internacionalització de la causa catalana, després de visionar un vídeo per contextualitzar i centrar el debat.

Com que disposem del registre de l’acte sencer, t’oferim la possibilitat de veure’l i que, si ho desitges, ens facis arribar la teva opinió o comentaris que creguis oportú a través del formulari Explica’ns .

Enllaç directe al vídeo: https://youtu.be/n-KjnjOVRQU?t=477

Pots llegir la notícia a la seva font original .