Barri creatiu

Històries del 46

Uns quants quilos d’esperança, un cullerada sopera de paciència, un xic d’amor, un raig de melancolia, salpebrat amb il·lusió i tot servit en suport-mutu. No és una recepta fàcil. És el proper llibre del cuiner Pere Cardona que dia a dia brega darrera dels fogons de la Nova Farga un menú de qualitat a l’abast de totes les butxaques.

Més conegut a xarxes socials com en @100vinegretes ens proposa un format de llibre de cuina atípic, on la relació entre ell i la seva àvia ajuden a vertebrar els més de vint anys d’experiència darrera el taulell d’una cuina. “És senzillament un conjunt d’històries reals on la cuina hi balla i les emocions són la seva parella de ball” explica el cuiner en la descripció del micro finançament que ha obert a la plataforma Verkami per a fer possible un treball que va acompanya de les il·lustracions de la Irene Jerez.

Si hi voleu col·laborar teniu un seguit de recompenses que ajudaran a fer el pas. Com no, el llibre com a objecte principal de la recompenses, però que podeu acompanyar d’una samarreta amb el lema “la revolta comença a taula”, converses culinàries, receptes personalitzades o una classe de cuina a domicili per a la família.

“Històries del 46” està a punt d’entrar al forn de l’editorial Descontrol per a ser una realitat i el podreu degustar a preu de menú de 12 euros a partir de maig. Per a paladars més fins podreu obrir la carta i apujar el preu de la vostra aportació.

Bon profit!

Comparteix!