Actualitat

CENTRE SOCIAL DE SANTS

50 anys amb les persones i el barri

Enguany el Centre Social de Sants celebra el 50è aniversari de la seva fundació i es preveuen diferents activitats durant tot l’any per celebrar-ho. Durant aquests 50 anys de lluites compartides i suport al veïnat, es recorden algunes de les principals victòries del barri. Des de la conversió de les Cotxeres en un equipament, el Parc de l’Espanya Industrial o la gestió comunitària de part de l’antic recinte industrial de Can Batlló. A més si sumen campanyes com la del rebut de l’aigua, la defensa del Bus 91, la lluita per les pensions i els múltiples suports a mobilitzacions vinculades a l’accés a l’habitatge.

Mentre es prepara aquest aniversari s’està a la espera de l’inici de les obres que reconvertiran la seva històrica seu al carrer Olzinelles. Aquesta necessària reforma millorarà i ampliarà l’espai existent, alhora que continuarà amb les portes obertes, encara més si cap, per respondre a les necessitats i reivindicacions dels veïnat, esperant que s’ompli de vida amb el suport de totes.

El tret de sortida de les celebracions serà un acte de presentació aquest 26 de març a partir de les 12h a la Plaça Ramón Torres, on a més de fer un repàs del passat i el futur del Centre Social de Sants, es podrà gaudir de diverses activitats i una mostra de la cultura popular del barri, amb participació de diables, castellers, tabaleres i bastoneres.

Per seguir la resta d’esdeveniments d’aquesta important efemèride veïnal fan una crida a estar pendents de les seves xarxes socials i la seva web, on aniran penjant més informació  i les següents convocatòries

Comparteix!