Sants-Montjuïc per la Independència

Sobirania energètica

FEM UN PAS MÉS?

Ens hem de conformar que les grans companyies elèctriques s’aprofitin de nosaltres?
Volem continuar pagant i afavorir l’enriquiment d’uns oligarques?

Us proposem una solució!

Passar a ser-ne productores i usuàries actives, de forma individual i col·lectiva, amb l’objectiu de crear les comunitats d’energies renovables i projectes cooperatius.

Per començar el que cal és estar ben informats per això us oferim la guia energia comunitària (1) que, a banda d’una àmplia introducció, exposa les diferents formes de projectes d’energia comunitària, la manera de gestionar-ho, el tipus d’activitat i de tecnologia es desitja i tota mena de suport tant per fer l’estudi de viabilitat com per aconseguir diners per tirar endavant.

El que també és molt important és que aquesta iniciativa de l’Assemblea, està avalada per diverses plataformes de la Xarxa per la Sobirania Energètica, AnemXFeina, la Intersindical-CSC i l’Associació de Municipis per la Independència, s’engloba dins del paraigua de campanyes d’apoderament ciutadà Eines de País, que vol preparar el país per a la independència a través de l’acció de la societat civil.

Per acabar, us volem dir que trobareu més informació en aquest enllaç (2) i que, si ho desitgeu, podeu contactar amb nosaltres doncs us podem facilitar el contacte amb les plataformes esmentades.

__________enllaços__________
(1) https://nuvol.assemblea.cat/index.php/s/TgzcGCfZ2nJJTQF
(2) https://assemblea.cat/lassemblea-impulsara-les-comunitats-energetiques-per-avancar-cap-a-la-independencia/
Pots llegir la notícia a la seva font original .