Sants-Montjuïc per la Independència

Som 4 gats?

Avui us oferim la informació i l’enllaç a una web que recull tota les mobilitzacions que es fan arreu de País.
Quan hi accedeixis t’adonaràs que som més del que alguns voldrien i, per tant, tenim molta més força de la que en algun moment hem pensat.
La nostra lluita continua i continuarà amb tots junts.

Aquí tens l’enllaç: https://www.contralarepressio.cat/?page_id=564

Si vols veure imatges de la nostra manifestació setmanal per la independència i contra la repressió -cada dilluns a les 8 del vespre a la Font Nova de Sants- pots veure aquest vídeo, enregistrat el passat 21 de març i publicat al nostre canal de Twitter (@assembleasmxi). Si encara no ens segueixes i vols estar atent de totes les nostres activitats i campanyes, et proposem que facis un clic damunt l’enllaç. I pots fer el mateix amb els altres canals socials: Facebook , Telegram , Instagram i YouTube . L’enllaç del vídeo és:  https://t.co/QVXKcuEgNf

Pots llegir la notícia a la seva font original .