Sants-Montjuïc per la Independència

II Fòrum de la Taula Social La Revolta Pels Drets

TORNEM A LES PLACES!
El 23 DE JULIOL ENS TROBAREM A GRÀCIA, A LA PLAÇA DEL NORD

La Taula Social és l’espai de confluència creat el febrer del 2021 per a treballar per la república catalana des de l’exercici i defensa dels drets. Les vulneracions dels drets són tan freqüents que les estem normalitzant i ens cal promoure alternatives que retornin els drets a les persones, així com donar suport a iniciatives d’entitats i col·lectius amb qui compartim la defensa dels drets per a tothom.

Per segon any, s’organitza una jornada per posar en comú la feina feta, és el que anomenem  Fòrum de la Taula Social.  L’any passat, va ser una jornada molt restrictiva per la pandèmia. Ens vam trobar als Lluïsos de Gràcia. Aquest 2022, volem tronar a la Plaça del Nord i celebrar que deixem enrere el coronavirus, i retrobar-nos a l’aire lliure.

A la web de la Taula Social, trobes tota la informació del Fòrum actualitzada: https://taulasocial.cat/blog/iiforumtaulasocial

Vine a conèixer alternatives reals per fer el país que volem!
Vine a teixir complicitats i fer xarxa amb qui no s’atura.
És el poder de la gent fent camí!
De nosaltres depèn que les transformacions quotidianes sumin per la república catalana.
El  millor projecte de país per sortir-nos-en totes i tots.

PROGRAMA DEL FÒRUM
10 h Benvinguda. Presentació II Fòrum Taula Social, amb Dolors Feliu, presidenta de l’Assemblea
10.15 h Taula 1: Emergència climàtica: Comunitats energètiques renovables. L’energia en mans de la gent. Sobirania energètica.
11.45 h Taula 2: Emergència social: Guanyar-te la vida o el dret a existir: La Renda Bàsica Universal (RBU). Presentació del Pla Pilot de la RBU de la Generalitat de Catalunya. Declaració de suport a una RBU.
13.15 h Fem Xarxa: Mobilitzacions, campanyes i iniciatives socials transformadores. Amb la participació de diferents col·lectius que donaran a conèixer la seva activitat i com donar-hi suport. Cloenda del Fòrum amb un Vermut popular i solidari.

Durant tot el matí: Recollida de productes menstruals pel Rebost Solidari de Gràcia i recollida de signatures a favor de l’ILP Regularització ARA.

Maps: https://goo.gl/maps/GA55u2AnMcHM21tW8

Contacte:
Grup impulsor de l’espai Taula Social
taulasocial@assemblea.cat
http://taulasocial.cat/
@TaulaSocialANC
#LaRevoltaPelsDrets

Pots llegir la notícia a la seva font original .