Sants-Montjuïc per la Independència

Recordem la Núria Feliu

Amb aquest article recordem la Núria Feliu, que ha mort avui divendres al matí. Tenia 80 anys i havia dedicat tota la vida a la música i a portar Sants arreu.

Permanentment implicada en la lluita per la independència de Catalunya, participava en tots els actes on era convidada, sempre amb un gran somriure i una empenta envejable.

Són moltes les cançons que l’han fet popular, i que l’han caracteritzat per la convicció que totes les cançons es poden cantar en català. Aquestes en són algunes:

La Feliu també va participar en molts actes i iniciatives de Sants-Montjuïc per la Independència, orgullosa de veure al seu poble de Sants l’efervescència del moviment:

  • El 6 de febrer de 2013, a la nostra sèrie d’entrevistes “Jo… també sóc independentista“. Pots recuperar la seva aquí .
  • El 30 d’agost de 2013, a l’assaig de la Via Catalana que vam fer a Sants. Recupera-ho aquí .
  • El 26 de gener de 2014 va escriure un text per al nostre acte “2014 Independència: Raons pel Sí+Sí”. Llegeix-lo aquí .
  • El 29 d’agost de 2014 es va unir a l’assaig de la “V”, la mobilitzaci´ó més multitudinària -de moment- que ha organitzat Sants-Montjuïc per la Independència
  • I l’11 de Setembre de 2020 va llegir uns poemes a l’acte amb motiu de la Diada que vam fer a la Plaça dels Països Catalans. Aquest n’és l’àlbum fotogràfic.
  • Amb l’acte “Núria Feliu: activista, artista, veïna”, celebrat el 22 de març de 2022, vam homenatjar la Feliu pel seu 80è aniversari.

Finalment, aquesta és la biografia de la Feliu, publicada a la Viquièdia.

Tot el veïnat de Sants-Montjuïc recordem la Núria Feliu. I des de la nostra entitat us proposem, lectors i lectores, que deixeu un missatge de record a l’espai de comentaris d’aquest article per fer que aquest record duri per sempre.

Fem una abraçada molt forta als seus amics i familars.

Feliu: Guardarem el teu llegat com un tresor i acabarem la feina de fer Catalunya independent tal com tu també volies. I, per descomptat, serem al balcó per a aplaudir-te:

Pots llegir la notícia a la seva font original .