Publicar a ‘La Burxa’

‘La Burxa’ és un periòdic de comunicació popular gestionat assembleariament, de manera oberta i participativa. Si vols participar a ‘La Burxa’ pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte d’aquesta pàgina web.

Pots publicar actes a l’agenda de ‘La Burxa’ enviant-los a través el formulari que hem posat a la teva disposició. Els actes que figuren a l’Agenda els revisem manualment abans de que siguin accessibles a tothom, sigues pacient si triguem uns dies en fer-ho. Et recomanem que no enviïs els actes d’un dia per l’altre, si no que ho facis amb prou temps.

Els col·lectius del barri que ho desitgin poden publicar directament a la secció “Col·lectius del barri”. Per poder publicar directament a la nostra web, contacteu amb nosaltres i us facilitarem les dades d’accés necessàries.

Si el vostre col·lectiu disposa d’un usuari a la web de ‘La Burxa’, a més de poder publicar notícies també podreu publicar esdeveniments directament a l’agenda, sense necessitat de revisió prèvia per part nostra. Ens estalviareu feina i els vostres actes es mostraran de manera immediata un cop publicats.

La secció “Col·lectius del barri” també mostra automàticament el contingut que moltes entitats publiquen a les seves pàgines web, i per tant cada entitat és responsable d’allò que publica. ‘La Burxa’ actua en aquests casos com a una eina de difusió d’aquests continguts, i la nostra línia editorial no necessàriament coincideix amb la dels continguts mostrats. Si consideres que algun dels articles no hauria de figurar a ‘La Burxa’ o vols fer-nos qualsevol comentari al respecte, recorda que pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte.